Gezocht: jongeren voor vrijwilligerswerk in Nepal

8c9e7-11

Zoals je eerder kon lezen, werkt HANDnepal volgend schooljaar samen met Tumult vzw (Jeugd & Vrede, dat net van naam veranderde). Dat wordt nu concreet. Tumult is immers op zoek naar deelnemers voor hun inleefreis naar … een school waar HANDnepal een computerklas zal installeren.

Droom je ervan om de wereld te verkennen? Wil je kennismaken met vrijwilligerswerk in het Zuiden en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Ben je geboren in 1995, 1996 of 1997? Dan is de inleefreis naar Nepal die Tumult vzw organiseert iets voor jou.

In Nepal kan je gedurende enkele weken in augustus 2014 je steentje bijdragen in de projecten van HANDnepal. We zorgen er voor toegang tot computers en internet, en voor betere schoolgebouwen. Tumult biedt je de unieke combinatie van een groepsreis met vrijwilligerswerk aan. Voel je het al kriebelen? Kom dan langs op één van de twee infodagen op 22 november in Mechelen of op 30 november in Gent. Surf naar de inleefreispagina van Tumult voor meer informatie!

Wil je deze boodschap helpen verspreiden? Dat kan door hem hieronder door te mailen of op Facebook te liken.