HANDnepal start met een echte nieuwsbrief, lees jij mee?

Volgende week versturen we de eerste HANDnepalnieuws, onze nieuwe nieuwsbrief. 
Daarin verzamelen we het nieuws van HANDnepal: de activiteiten die we plannen, hoe de voorbereiding voor die eerste computerklas loopt en zo nu en dan ook een verslagje.
In die eerste nieuwsbrief lees je bijvoorbeeld alles over: 
  • Holi: op 23 maart vieren we Holi op het terrein van chiro Josto in Deurne (Herrystraat 22). Holi is een Hindoeïstisch feest met veel kleur: Op die dag komen we samen met witte kleren bekogelen elkaar met verf en kleurstof. We beginnen om 15 uur, vanaf 17 uur is het tijd om jezelf te wassen en vanaf 18 uur kan er gegeten worden. 
  • Chiniya’s verslag uit Nepal: Chiniya ging in november op bezoek bij de school waar we een computerklas plannen
  • Onze plannen voor de toekomst: Binnenkort vieren we dus Holi en als we daarna genoeg geld verzameld hebben, trekken we dit najaar naar Dhunkharka om de computerklas te bouwen. Wil je meegaan of meehelpen?
Om als eerste op de hoogte te zijn van dat nieuws, schrijf je je best in op onze nieuwsbrief, 
De gegevens die je hier doorgeeft gebruiken we enkel voor deze nieuwsbrief en voor niets anders. We sturen je ook enkel e-mails als we iets te melden hebben. Normaal gezien is dat niet meer dan één keer per maand.
Schrijf je hier in:
* Verplicht veld
E-mailadres *
Voornaam
Falilienaam
E-mail formaat

  • html
  • text
  • mobile
BELANGRIJK: Nadat je je hier hebt ingeschreven, krijg je nog een bevestigingsmail. Pas als je de link in die mail hebt aangeklikt, ben je ingeschreven op de HANDnepal nieuwsbrief. Op die manier voorkomen we dat anderen je stiekem inschrijven.

Ben je ingeschreven en denk je dat er nog meer mensen dat zouden moeten doen? Deel onze nieuwsbrief dan op Facebook!