Hoe we groeiden

In oktober 2010 werden de eerste plannen gesmeed. In de zomer van 2013 installeren we de eerste computerklas. Deze twee datums  zijn demijlpalen van HANDnepal. De periode daartussen was een periode van dromen, plannen, experimenteren, geld inzamelen, vallen en opstaan.

We zamelden de eerste centen in via sponsoring en verschillende benefietacties. Daarover lees je alles op de pagina evenementen.

We beslisten in samenspraak met de school in kwestie hoe zo’n computerklas er juist moet uitzien, hoeveel computers er nodig zijn, welke technische specificaties van belang zijn, … . Hierover lees je meer op de pagina computerklas voor Dhunkharka.

We evolueerden met HANDnepal van ‘een groepje dromers’ naar een goed georganiseerd 4e pijlerinitiatief. Wie hier zoal mee zijn schouders onder zet, lees je onder wie we zijn.

Ook gingen we een belangrijke samenwerking aan met Jeugd & Vrede en Children of the Street. Daarover lees je meer op de pagina Tumult en Children of the Street.

Anno 2013 kunnen we overtuigd zeggen dat de lijnen van de organisatie volledig zijn uitgetekend, en dat we klaar zijn om snel te groeien. Van één ding zijn we zeker: het blijft niet bij de installatie van één computerklas. We zijn helemaal klaar om vele staatsscholen van een hypermoderne klas te voorzien.