Wie we zijn

HANDnepal is een vzw. Noem ons gerust een 4e pijlerinitiatief. Acht vrijwilligers zijn de trekkende kracht. Dit team is een gevarieerde bende: Belgen en Nepalezen. Dromers, denkers, doeners. We stellen hen graag even aan je voor.

d4051-jef Jef Davidse, leerkracht op pensioen, ontdekte tijdens zijn eerste reis naar Nepal dat lesgeven een andere dimensie kan hebben. Hij besloot meteen om mee zijn schouders te zetten onder HANDnepal. Jef beheert de financiën, zorgt voor een foutloze communicatie, … .

 

Bea Bea Alen geeft zich volledig voor sociaal engagement, interesse voor andere culturen en en de wens om zwakkeren vooruit te helpen. HANDnepal is dan ook helemaal haar ding. Bea denkt maar al te graag de verschillende benefietacties mee uit, ondersteunt overal waar mogelijk, … .

 

Fré Van Oers heeft zijn hart vol van Nepal en een voorliefde voor computers en technologie. Voor HANDnepal vormt hij dan ook de brug tussen beide. Hij vertaalt maar al te graag de technische materie naar een werkbaar project in Nepal. Verder ontfermt hij zich over de technische kant van de website en de nieuwsbrief, zet hij mee zijn schouders onder subsidiedossiers, … . Blog

 

FrankFrank Van Damme lijkt wel voor, door en met computers te leven. Zijn ongelooflijke technische kennis verbaast ons voortdurend. Hij zorgt er mee voor dat de computerklassen die HANDnepal installeert pico bello in orde zullen zijn, en zakte daarvoor mee af naar Nepal om ons eerste project te realiseren.

 

 

Zoë heeft steeds een kritische en realistische kijk op de zaken, zelfs wanneer ze de wereld verkent of wegzakt onder de Nepalese zon. Ook op alle projecten van HANDnepal werpt ze graag haar kritsich oog, ze maakt de benefietacties mee tot wat ze zijn, … .

 

4c259-eline Eline Dupon heeft haar hart verloren aan Nepal, letterlijk en figuurlijk. Dat motiveerde haar om HANDnepal mee uit de grond te stampen, en een droom te doen uitgroeien tot wat HANDnepal vandaag is. Ze verzorgt nu voornamelijk de communicatie, en zet haar tanden in de verschillende subsidiedossiers.

 

 

98b92-chi Chiniya Duwal kwam als eerste met het idee om computerklassen te installeren. Zijn ongelooflijk groot netwerk, zowel in Nepal als in België, zorgt ervoor dat HANDnepal de juiste mensen bereikt en snel kan groeien. Chiniya plaatst al wat we doen in de juiste Nepalese context. Hij zakte mee af naar Nepal voor de realisatie van onze droom: een computerklas in Dhunkharka.

 

Daarnaast kunnen we rekenen op heel wat vrijwilligers, die hun handen uit de mouwen steken wanneer HANDnepal een benefietactie organiseert. Ze koken, tappen pintjes, draaien plaatjes, ruimen mee op tot in de late uurtjes, … . Zonder hen zouden we nooit onze projecten kunnen realiseren. BEDANKT!

isdfjh