The Last Mile

Op 27 oktober nodigen we je graag uit voor The Last Mile: voor een drankje, een wandeling en een film in Filmhuis Klappei.

3 activiteiten bij elkaar

om iedereen te bedanken en te informeren, die HANDnepal de voorbije jaren heeft gesteund.

Een stadswandeling om de stad Antwerpen op een andere manier te ontdekken: Wereldkaart op stadsformaat. Wandel mee met een gids van Expeditie De Stad in de omgeving van Antwerpen-Centraal en ontdek de vele nationaliteiten die er leven. Deelname is gratis. Om te kunnen inschatten hoeveel gidsen we best voorzien, vragen om in te schrijven via een mailtje naar info@handnepal.be, ten laatste op 13 oktober.

Een drink om te kunnen bijbabbelen over de projecten van HANDnepal en zeker om even terug te blikken op de installatie van het gemeenschapscentrum in Chyamrang Besi.

Een film, ‘Little Buddha’ om je een paar stukjes van Nepal te laten ontdekken. Een jongen uit Seattle wordt door een groep monniken gezien als de reïncarnatie van een boeddhistische leraar. Ze nemen hem mee naar Nepal en Bhutan om te testen of hij echt de reïncarnatie is van Lama Dorje. De film werd voor een groot deel gefilmd in de Nepalese steden Kathmandu en Bhaktapur.

Praktisch:

Waar: Filmhuis Klappei, Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen (routebeschrijving google maps)

Wanneer: 27 oktober 2019

De wandeling vertrekt om 14u aan Filmhuis Klappei.
De bedankingsdrink begint om 16u, en iets later begint Little Buddha.

Inschrijven voor de wandeling: mail naar info@handnepal.be, ten laatste op 13 oktober.
Deelname is gratis, met de steun van stad Antwerpen.

Waarom ‘The Last Mile’? Dat kan je hier lezen.